Werken in The Grove:
groot, groen én slim

Midden in het Central Business District (CBD) op Schiphol en toch ruimtelijk en groen: The Grove biedt de ideale werk- en ontmoetingsplek voor de professional van nu. Maar dat niet alleen, het bijzondere ontwerp maakt het nieuwste kantoorgebouw op Schiphol ook meteen smart en duurzaam.

Bedrijven die hun werknemers een inspirerende, maar vooral ook aangename en functionele werkplek willen bieden, vinden in The Grove precies wat ze zoeken. Met zo’n 9.100 m2 vloeroppervlakte, flexibel in te delen verdiepingsvloeren en bijna drie meter hoge plafonds wordt het nieuwste gebouw in het zakendistrict van de luchthaven vooral een plek waar iedereen zich prettig en thuis voelt.

Hout, licht en groen
In het ontwerp zijn keuzes gemaakt die hier perfect op aansluiten. “We gebruiken veel hout, daglicht en groen”, vertelt Celine Lonis, vastgoedontwikkelaar van Schiphol Commercial Real Estate. “Professionals werken graag in een sfeervolle omgeving; natuurlijke materialen en licht werken bevorderend voor het welzijn op de werkvloer.”

Smart technology
Ook op technologisch gebied zit het ontwerp slim in elkaar. In zowel de gevel als de plafonds bevindt zich een smart grid, oftewel een netwerk van slimme technologieën. Celine Lonis: “Met het grid in de gevel kun je onder andere het klimaatsysteem optimaal en proactief laten functioneren. En binnen maken we gebruik van diverse sensoren, waarmee je  het thermisch comfort in de ruimtes kunt regelen, de lichtsterkte kunt aanpassen of gemakkelijk de flexwerkplek van een collega kunt vinden.” Op deze manier kunnen werknemers hun werkplek dus volledig afstemmen op hun persoonlijke behoeften en zo de voor hen optimale werkomgeving creëren.

Elkaar inspireren
Vanaf die slim ontworpen werkplekken kijk je uit op het atrium: het voor iedereen toegankelijke, multifunctionele middelpunt van The Grove, waar je kunt werken of elkaar kunt ontmoeten. “Hiermee genereren en faciliteren we een heel prettig werkklimaat.” En dat past volgens Celine Lonis bij het huidige karakter van het Central Business District, waar de bedrijven die hier al gevestigd zijn, elkaar geregeld opzoeken en inspireren.

Interesse?

The Grove kan in het geheel of in delen worden verhuurd. Het kantoorgebouw bevindt zich op loopafstand van de terminal en het NS-treinstation – met alle faciliteiten van het business park en Shopping Center Schiphol Plaza om de hoek. Leasing managers Charlotte Roxs (06-20 74 90 32) of Diederik Nijhuis (06-20 46 65 91) van Schiphol Commercial Real Estate vertellen je er graag meer over.


Charlotte Roxs
charlotte.roxs@schiphol.nl
+31 (0)620749032

Diederik Nijhuis
diederik.nijhuis@schiphol.nl
+31 (0)620466591